Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Linnéa Henrikssons julturné till Vara

Linnéa Henriksson är på många sätt högaktuell. Hon är bland annat en av programledarna i nästa års Melodifestival, men innan dess åker hon på en julturné. Den 8 december gästar hon Vara konserthus.

Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum i ryggen som både genererat i pris på P3 Guld-galan (Årets artist 2013 & Årets Pop 2019) och Grammis-nomineringar (Årets pop och Årets artist, 2018).

Vid sidan av sin artistkarriär har hon även gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen. Förra året var hon aktuell i TV4 programmet ”Så mycket bättre” och satte upp en egen julshow på Grand Hotêl i Stockholm.

Den 1 november släpper hon nu en jul-EP - ”TILL__FRÅN__”, där hon presenterar julen på sitt sätt. Den 29 november beger hon sig ut på en exklusiv och intim julturné där ett av stoppen blir Vara konserthus.