Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Liberala laget klart - här är alla namnen

Liberalerna i Skövde har sin laguppställning klar. Flera nya namn träder in på den politiska arenan. – Det här är ett lag vi tror på, säger gruppledare Christer Winbäck

Den 26 november är det möte med kommunfullmäktige i Skövde. Då ska samtliga åtta partier ha lagt fram sina förslag på vilka personer som ska ha de olika politiska uppdragen som varje parti har fått. Liberalerna är klara med sin lista. Christer Winbäck, är gruppledare sedan flera år tillbaka.

– Vi har försökt behålla kontinuitet med erfarna politiker och samtidigt plockat in en del nya namn som Nils Carlsson, Marie Louise Fahlström och Kay Henningsson.

– Det här är ett lag vi tror på och det är viktigt. Vi har erfarna politiker som kan stötta nykomlingarna som ser saker med nya ögon, säger Winbäck.

Vad är svårigheten när man börjar som politiker?

– Det är att komma in i arbetsrutinerna och veta hur man driver frågor, Men vi har våra gruppmöten en gång i månaden där vi pratar om detta och ger goda råd.