Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna fördes till sjukhus med helikopter

En allvarlig singelolycka inträffade på fredagsmorgonen i halkan. En kvinna körde in i ett träd i Saleby-trakten. – Hon fick klippas loss och togs med helikopter till sjukhus, sa Joakim Ramåker vid räddningstjänsten i Lidköping. Ytterligare två halkolyckor skedde under morgonen.

Olyckan skedde strax innan klockan sju på fredagsmorgonen. Den ensamma föraren körde av vägen mellan Jung och Saleby rakt in i ett träd.

– Det var mycket halt på vägen, sa Joakim Ramåker vid räddningstjänsten i Lidköping.

Den kvinnliga föraren satt fast i bilen och fick klippas loss av räddningstjänsten. Hon fördes till sjukhus med helikopter och bilen bärgades senare på morgonen.

Räddningstjänsten kan inte uttala sig om skadeläget, men varnar för halka på vägarna under morgonen.

– Ambulanshelikoptern var redan på plats och tog med sig henne till sjukhus. Hon blödde och klagade på smärtor i nacke och axlar, sa polisens presstalesperson vid region Väst Thomas Fuxborg.

Skadorna ska dock inte vara livshotande.

Det är halt i området, varnar han.

Ytterligare två halkolyckor skedde under morgonen. En förare körde av vägen vid 06.30-tiden på en mindre väg norr om väg 47 och norr om Floby.

Vid 07.30-tiden körde en bilist av en mindre väg väster om Nossebro och Främmestad.

– Två var drabbade till synes oskadda, sa man från platsen, uppgav operatören vid SOS händelseinformation en halvtimme efter olyckan.

Bilisten hade voltat, men enligt stationsbefäl vid Lidköpingspolisen hade de klarat sig mer eller mindre helt oskadda verkade det som.