Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klubbchefen lämnar IFK Skövde: "Har haft stor del i den framgång som vi nu upplever"

IFK Skövde är på rekryteringsjakt efter en ny klubbchef. Detta efter att Niclas Börjesson valt att lämna sin post. – IFK kommer dock alltid att vara klubben i mitt hjärta, säger Börjesson till klubbens hemsida.

Niclas Börjesson lämnar posten som klubbchef i IFK Skövde Handboll. Efter att han i flera årtionden jobbat ideellt i klubben, de senaste fem åren med marknad och sedan 2018 varit klubbchef, går han nu vidare för att bli platschef för Ricoh IT-Partner Skaraborg

– Till en början var det tufft och vi hade stora utmaningar. Tack vare många starka krafter runtom i IFK har vi nått dit där vi vill vara, säger Börjesson till klubbens hemsida med hänvisning till klubbens tidigare prekära ekonomi.

– IFK kommer dock alltid att vara klubben i mitt hjärta och så småningom blir det säkert fler insatser på ideell basis.

IFK:s ordförande Per Andersson tackar samtidigt Börjesson för hans arbete i klubben.

– Det har varit några tuffa år i föreningen och Niclas med sin blåvita själ har haft stor del i den framgång som vi nu upplever. Vi är jättenöjda med den insats Niclas svarat för under de här åren. Även om han byter arbetsplats så kommer han fortsätta hjälpa IFK och inte minst komma på matcherna.

Läs också: Hanisch förlänger: "Trivseln här spelar stor roll"

Läs också: Far och son Ljungkvist inför första semifinalen på tolv år: "Det är många som har väntat”