Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilist voltade av vägen utanför Skövde – en till sjukhus

En bilist voltade av vägen strax utanför Skövde på måndagen. Bilen blev därefter liggandes på taket i diket. – En person är förd till sjukhus med ambulans, säger Peter Brandels, inre befäl hos räddningstjänsten i Östra Skaraborg.

Det var vid 08.15-tiden på måndagsmorgonen som en bilist voltade av vägen vid Suntorps kapell, någon mil utanför Skövde.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades ut – och när styrkorna kom fram till olycksplatsen visade det sig att bilen låg på taket i diket.

– Föraren var ensam i bilen. Personen verkar vara kvar i bilen men jag vet inget om skadeläget, sa Peter Knutsson, inre befäl hos räddningstjänsten i Östra Skaraborg, vid en tidig kontakt.

Kort senare kunde Peter Brandels berätta att den drabbade fördes till sjukhus med ambulans efter kraschen.

– Föraren lyckades ta sig ut ur bilen när vi kom dit. Personen var vaken och talbar men jag har inga andra uppgifter om skadeläget, säger Brandels och fortsätter:

– Det var väldigt halt på platsen.

Bilen bärgades och under räddningsarbetet stängdes vägen av. Joakim Nordlund, stationsbefäl vid Skövdepolisen, meddelar att det inte finns någon brottsmisstanke.