Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julas hotell lanserar egna ölsorter

I juni har två nya ölsorter lanserats på Jula Hotell & Konferens i Skara. De nya sorterna som heter ”Sparresäter Lager” och ”Stora Ek Lager”, och har båda har fått sitt namn från Jula Holdingkoncernens ägare Karl-Johan Blanks skaraborgska gårdar.

– För oss handlar det om att lyfta fram och marknadsföra Skaraborg, och hylla dessa två fantastiska gårdar, samtidigt som vi kan erbjuda våra gäster rolig ”storytelling”, säger Mikaela Grundström, vd för Jula Hotell & Konferens i ett pressmeddelande.

Den lager som nu lanseras på Jula Hotell & Konferens är svenskproducerad.

– Det är jätteroligt att vi genom ett lokalt samarbete med Triplus Vinhandel och Krönleins Bryggeri, ett av Sveriges äldsta aktiva bryggerier med lång historia och gedigen erfarenhet, kan möjliggöra detta. Nu kan vi erbjuda våra hotellgäster en öl med unik logga och spännande historik från både Stora Ek och Sparresäter. Sparresäter, som tidigare var en naturbruksskola, har exempelvis utbildat många generationer Skaraborgska lantbrukare genom åren vilket i sin tur gör ölen än mer intressant tycker jag, säger Mikaela Grundström i pressmeddelandet.