Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jack Thurin med i Sveriges matchtrupp mot Egypten

Sverige får klara sig utan högernian Albin Lagergren och vänsternian Kim Ekdahl du Rietz mot Egypten i Jönköping i kväll. Istället kallas Jack Thurin och Fredric Pettersson in.

Ikväll spelar Sverige mot Egypten i en träningsmatch inför EM. Sverige får då klara sig utan högernian Albin Lagergren och vänsternian Kim Ekdahl du Rietz mot Egypten i Jönköping i kväll.

Lagergren har haft känningar i en fot i veckan och Ekdahl du Rietz har ont i halsen och därför vilar de i den första av två uppladdningsmatcher inför EM.

– Vi gör inga chansningar med sjuka eller skadade spelare, utan hoppas i stället att de kan vara med i genrepet i Alingsås på tisdag, säger förbundskapten Kristján Andrésson till handbollslandslaget.se.

Fredric Pettersson och IFK Skövdespelaren Jack Thurin, som finns med som reserver under EM-lägret, finns i stället med i den svenska matchtruppen.

TT