Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Oro över Skövdes skolor

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Lärare och personal på Vasaskolan uttrycker oro för utvecklingen av Skövdes skolor och vill förvissa sig om att alla medel används på rätt sätt.

Vi som jobbar inom skolväsendet i Skövde kommun och nära eleverna är oroliga över Skövdes skolors utveckling och för kommunens barn. Liksom Anna Ljungberg vill vi förvissa oss om att alla tillgängliga medel och resurser används på rätt sätt och används till det som är bäst för eleven.

Vi i personalen på Vasaskolan tycker att Anna Ljungberg skyndsamt ska få ta del av de handlingar hon behöver för att politikerna ska kunna granska, fatta beslut och tillsammans med tjänstemännen driva verksamheten på bästa sätt.

För visst är väl sektor Barn och Utbildning också redo att vända på varje sten för elevernas bästa? Visst kan sektor Barn och Utbildning leverera handlingar som visar på ordning och reda? Visst är sektor Barn och Utbildning redo att förändra, spara och effektivisera, även på förvaltningsnivå, om det skulle visa sig vara nödvändigt?

Lärare och personal på Vasaskolan i Skövde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel