Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag skäms över er!

I början av månaden invigdes ett nytt veteranmonument i Skövde. En del har hyllat initiativet, men alla är inte positiva till den. Bland dem insändarskribenten Henrik Andersson.

Veteranmonumentet i Garpaparken i Skövde anser jag vara en onödig kostnad. Jag har alltid sympatiserat med tanken på att Sverige är neutralt i krig och alliansfritt. Eller var ska vi säga, för Socialdemokraterna ljög under hela kalla kriget för det svenska folket. Skulle aldrig rösta på detta parti som ljugit så ofta och så länge.

Ett sätt att vara neutral är att man inte sänder ut legoknektar, för det är vad vad svensk soldater är när de sätter på sig FN-baskern eller deltagit i andra krigiska aktiviteter.

Beklagar att så kallade veteraner får ett monument men jag skäms också över våra makthavare som ödslar skattepengar på sådant trams!

Henrik Andersson, fredsduva

Läs mer: Nytt monument i Garpaparken hedrar FN-veteraner: ”Ett värdigt sätt att visa respekt”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel