Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Skövdes nya bakslag – Sääf skadad

Med ett par dagar kvar till seriepremiären har IFK Skövde åkt på ett bekymmer. Erik Sääf har skadat låret, vilket gör att lagets båda högersexor kommer att saknas under säsongens första matcher.

På fredag är det dags för seriepremiär för IFK Skövde. För motståndet står Önnereds HK hemma i Arena Skövde.

Men kort inpå kommer IFK Skövde med ett tråkigt besked. Via sin hemsida meddelar klubben att Erik Sääf har fått är en bristning i framsida av låret.

En muskelbristning som preliminärt har en läkningstid på två till fyra veckor.

– Det känns fruktansvärt trist. Jag hade sett fram och laddat hårt för att få vara med nu när seriespelet drar igång, säger Sääf till klubbens hemsida.

Det innebär samtidigt att IFK Skövde kommer att få klara sig utan båda sina ordinarie högersexor under säsongens inledning. Sedan tidigare är Christopher Hedberg långtidsskadad med en bruten arm.

– Jag hade sett fram mot att få lite mer speltid nu när ”Totte” är borta, men det är bara att bita ihop, rehabträna och hoppas att kunna vara med snart igen, säger Sääf.