Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hyresvärdar i Skövde toppnominerade – har de nöjdaste hyresgästerna i landet

 
Hus och hem i Skövde
Visa alla artiklar

Två hyresvärdar i Skövde är nu nominerade till Kundkristallen för att de har de nöjdaste hyresgästerna. Det är Jättadalen Fastighets AB och Skövdebostäder, där de sistnämnda är nominerade för femte gången.

Jättadalen Fastighets AB, som finns i bland annat Skövde, är nominerade i kategorin högsta serviceindex lokaler. Skövdebostäder är nominerade i tre kategorier: serviceindex, produktindex och profil.

Detta är femte gången som Skövdebostäder är nominerade.

– Det är ju helt fantastiskt att komma in och leda ett bolag med så nöjda kunder. Jag var redan innan imponerad av resultatet, men det här är ju verkligen ett bevis på att våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb för våra hyresgäster varje dag, säger Katarina Prick, vd på Skövdebostäder.

Det är hyresgästerna som avgör vilka hyresvärdar som nomineras och vinner Kundkristallen i sin klass, genom kundundersökningen Aktivbo. Över 400 företag inom bostads- och lokalbranschen över hela landet har genomfört undersökningen via Aktivbo. Tre bolag är nominerade i varje kategori.

Vilka som vinner avgörs den 11 februari på ett digitalt event med prisutdelning.