Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon är Skövdes nya kommunikationschef

Den 23 mars tillträder Skövde kommuns nya kommunikationschef. Rollen går till Carin Fhyr, skriver Skövde kommun i ett pressmeddelande.

Carin kommer närmast från en tjänst som kommunikationsstrateg i Göteborgs stad där hon har arbetat sedan 2018. Hon har tidigare bland annat arbetat som kommunikatör inom Försvarsmakten och Polisen samt som kommunikationschef för Räddningstjänsten Storgöteborg.

— Att få arbeta med kommunikation i Skövde kommun känns meningsfullt eftersom verksamheten som bedrivs är en viktig del av många människors vardag. Det ska bli väldigt roligt och tillsammans med medarbetarna på kommunikationsavdelningen hoppas jag kunna bidra till fortsatt utveckling i kommunen, säger Carin Fhyr i pressmeddelandet.

— Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Carin. Hennes breda erfarenhet och kompetens från arbete inom olika typer av organisationer kommer att vara en stor tillgång för Skövde kommun och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med henne, säger kommundirektör Tomas Fellbrandt.