1. Nedre Gustafsdalsvägen 19

Villan på Hasselbacken i Skövde har fyra sovrum, stort garage och walk-in-closet. Marmorgolv och högt i tak har nog också bidragit till att den är den mest klickade villan i veckan. Priset ligger på 5 495 000 kronor och storleken är 219 kvadratmeter.

På Backgården finns det bland annat lillstuga och lusthus.

Foto Hemnet

2. Hångsdala Backgården 2

I Tidaholms kommun ligger den här fastigheten. Tomten är på totalt 1,3 hektar, och det finns förutom bostadshus även lillstuga (med bland annat eget kök), ladugård, garage och lusthus. Boarean är 106 kvadratmeter och fastigheten säljs för 1 795 000 kronor.

På Rönnbergsvägen är det nära till grönområden och lekplats.

Foto Hemnet

3. Rönnbergsvägen 15

Enplansvillan i Väring rymmer på sina 129 kvadratmeter fem sovrum och ett stort vardagsrum. På husets baksida finns såväl en uteplats som ett inglasat uterum. Uropspriset är 1 745 000 kronor.

Villan på Paradgatan har ett stort garage, som kanske lockar den bilintresserade.

Foto Hemnet

4. Paradgatan 5

Villan i Kinnarp har två plan och källare, och en total yta på 320 kvadratmeter. Det finns sovrum, vardagsrum och allrum, och gott om förrådsutrymme. Dessutom finns det ett stort garage med plats för flera bilar. Villan säljs för 695 000 kronor.

Den här villan finns i utkanten av Stenstorp.

Foto Hemnet

5. Rosenstigen 11

I utkanten av Stenstorp ligger den 98 kvadratmeter stora enplansvillan, med lika stort källarutrymme. I källaren finns bland annat en gillestuga med öppen spis, och på markplan ryms tre sovrum. Villan säljs för 1 090 000 kronor.