Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemmakväll kommer till Elins esplanad

Nu har ännu en butiksnyhet släppts om Elins esplanad. I vår öppnar Hemmakväll på köpcentret.

Elins esplanad utökar med flera nya butiker. Klart är att H&M utökar sin butiksyta med H&M home, heminredningskedjan Boligheter ska öppna en butik där Ica Maxi tidigare hade återvinningscentral och Synoptik ska öppna i det utrymme bakom den gröna väggen som Ica Maxi tidigare hade.

Efter ombyggnad av butiken kan den här ytan ge plats för tre nya butiker, där Synoptik är en av dem.

Nu är det även klart att Hemmakväll öppnar där. I slutet av april öppnar godisbutiken, som därmed kommer tillbaka till Skövde. Tidigare fanns Hemmakväll i centrum, men franchisetagarna som har butiken valde att lämna kedjan.

– Vi är glada och stolta över att äntligen kunna återetablera i Skövde med en ny godisbutik. Vi får kontinuerligt förfrågningar från kunder som önskar att Hemmakväll ska öppna upp i Skövde igen. Efter flera års letande är vi nöjda över att äntligen ha hittat rätt läge för oss. Läget för nya butiken blir perfekt, säger Ulrika Wallberg, VD på Hemmakväll, i ett pressmeddelande.

Klart är även att gymmet Nordic Wellnes ska öppna efter sommaren och att Bastard Burgers ska öppna hösten 2020.