Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här landar de svenska VM-hjältarna i Sverige igen: "Skönt vara hemma"

Artikel 10 av 10
Fotbolls-VM 2018
Visa alla artiklar

Svenska landslaget landade på svensk mark igen på söndagskvällen efter VM-succén i Ryssland. – Skönt att vara hemma igen, säger Oscar Hiljemark till Aftonbladet.

Sveriges resa i VM tog slut i kvartsfinalen mot England i lördags. Det blev till slut en klar 0-2-förlust.

Sent på söndagskvällen landade hela svenska truppen på Arlanda. Spelarna checkade då in på hotell i centrala Stockholm.

Enligt Aftonbladet var det en strulig resa på väg hem från Ryssland och chartrade flyget var flera timmar försenat, av den anledningen fick förbundskaptenen Janne Andersson ställa in en planerad presskonferens som var tänkt att hållas klockan åtta samma kväll.

– Det är skönt att vara hemma. Det blev ganska mycket förseningar under dagen men nu är vi hemma efter ett fint mästerskap, säger mittfältaren Oscar Hiljemark till Aftonbladet.

Det har talats om att Blågult ska hyllas för sin starka insats under VM. Något firande i samband med hemkomsten kommer det inte att bli, utan det sker senare.

– En hyllning kommer att ske, men vid senare tillfälle, sade Göran Havik, projektansvarig på Svenska fotbollförbundet, till Aftonbladet.