Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är IFK Skövdes nya kampsång – se och lyssna

IFK Skövde HK får hjälp i jakten på framgång. Skövdebaserade rockkvartetten The Fouxes har nämligen gjort en hyllningslåt till handbollsklubben.

– För oss i laget kommer det helt klart att bli ett lyft med en låt som får oss att tända till och skapa stämning tillsammans med publiken i Arena Skövde, säger lagkapten Kristian Svensson i ett pressmeddelande.

”För Blåvitt” är namnet på den singel som på torsdagen släpptes av The Fouxes som bildades 2016. Musikvideon är inspelad i Arena Skövde.

– Grundidén var att tonsätta redan klassiska hejaramsor som IFK-fansen sjungit under många år. Resultat blev "För Blåvitt" som flörtar med många klassiska IFK-element, säger Oscar Fläring som skrivit låten.

IFK Skövde HK gläds åt initiativet.

– För oss som jobbar med matchevenemang och varumärkesbyggande känns det fantastiskt bra att ha en ny ”officiell” IFK-låt på plats. Vi kommer att använda låten under våra matchevenemang i Arena Skövde men även i inlägg i sociala medier, allt för att den ska sätta sig bland våra supportrar, säger klubbens marknadsansvarige Marcus Dahl.