Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gratis timme på parkeringen ska locka kunderna till Commerce

Från den 7 maj erbjuder köpcentret Commerce fri parkering första timmen. Dessutom håller P-huset öppet dygnet runt från och med nu, och även fortsatt gäller fri parkering på söndagar uppger man från köpcentret i ett pressmeddelande.

Den pågående coronapandemin har slagit hårt mot många affärsverksamheter. Nu gör Commerce åtgärder för att försöka få kunderna att komma till centrum genom att ge alla som nyttjar företagets parkeringshus fri parkering under den första timmen i samband med besök.

Michael Schrempf, centrumchef på Commerce, konstaterar att man gör förändringen för att tillmötesgå önskemål från såväl hyresgäster som besökare.

– Nu blir vi ännu mer tillgängliga och shoppingen ännu enklare. Med en gratistimme skapar vi ett ökat flöde till verksamheterna i stadskärnan samtidigt som platser kommer att bli lediga igen inom en rimlig tid, säger Michael Schrempf i pressmeddelandet.

Med hänsyn till den rådande situationen i samhället, gör förändringen också att möjligheten för besökare att kunna ta egen bil istället för att nyttja kollektivtrafiken ökar.

Köpcentrumet följer och uppmanar också besökarna att följa Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner. Konkret innebär det att man exempelvis erbjuder möjligheter till handhygien, utökade städrutiner av allmänytor med fokus på kontaktytor, uppmanar till att hålla avstånd och att undvika köbildning.

– Förändringen gäller tillsvidare och vår förhoppning är naturligtvis att det här ska leda till att fler i regionen väljer att handla i stadskärnan. Vi vill ju alla att Skövde ska fortsätta vara en levande stad, avslutar Schrempf.