Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Godisnyhet lästes mycket inför påsk

Denna påskvecka var det en nyhet om godis som var den mest lästa, då beskedet att Grahns stänger sin fabriksbutik blev den mest lästa artikeln på skovdenyheter.se i veckan.

1. Godisjätten i Skövde stänger butiken – epok i graven

Grahns konfektyr stänger fabriksbutiken på Mariesjö. Godisproduktionen ska flytta till nya lokaler där de kan utöka produktionen, men där finns ingen yta för en butik.

2. Villa förstörd i brand: "Väggarna rasade in"

En villa i Götene kommun totalförstördes i en våldsam brand under torsdagskvällen. I omgivningen fanns ytterligare fyra byggnader, bland annat en annan villa samt en ladugård, som räddningstjänsten lyckades förhindra spridning till.

3. TV: Upplev dramat från lagcupen igen

Lejonen, Västervik, Vetlanda och Smederna tog sig vidare till A-final i lagcupen i speedway. Nu kan du uppleva dramat igen.

4. Snart tas första spadtaget i Mörkekorset – ska rymma 30 lägenheter

Nästa månad sätter Lorentzon Soldaten AB spaden i backen i Mörkekorset. Våren 2021 ska två lokaler och 30 lägenheter stå klara för inflyttning.

5. Henrik Schyfferts Jas 39 Gripen-tur från Sotenäs anmäls

Skaraborgs flygflottilj JO-anmäls av en person som tycker att försvarets pengar borde användas till viktigare saker. Varför? Komikern Henrik Schyffert fick en flygtur med Jas 39 Gripen på F7 Såtenäs.