Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet till Skövde: De ordnar storbild på torget

På lördag spelar de svenska damerna kvartsfinalen mot Tyskland i fotbolls-VM. Nu sänds matchen på hertig Johans torg. Det beskedet gav Skövdeprofilen Henrik Berggren för någon minut sedan.

Henrik Berggren med eget eventbolag kallade till en presskonferens under fredagseftermiddagen, med ett hemligt ämne. Skövde Nyheter var på plats med en live-sändning och kunde snart bekräfta att det rörde sig om inget annat än VM-matchen.

Och visst fick de fotbollsintresserade Skövdeborna ett glädjebesked: Det blir storbildsskärm när Sverige spelar kvartsfinal!

Det hela arrangerades på så kort tid som ett och ett halvt dygn, och är ett samarbete mellan Skadevi Cup, IFK Skövde och Rapp Fastigheter.

– Det känns jättekul. Det var två succématcher förra året när herrarna spelade och nu när det är damernas tur ska vi inte vara sämre, konstaterar Henrik Berggren.

– Det hängde verkligen på mållinjen att det blev av, men det är också bevis på att om man verkligen vill någonting och någon plockar upp bollen, så är det inte svårt att få till, säger Filip Rapp.

Alla tillstånd är klara och så stor del av torget som möjligt ska utnyttjas. Klockan 17.00 kör de igång.