Claes Bergman tog över Garageportexperten i Falköping år 2006. Sedan dess har mycket förändrats både i företaget och bland garageportarna. Motorerna är nyare och bättre och portarnas utseende är mer anpassningsbart. Claes och hans medarbetare har stor vana av att plocka fram de bästa alternativen för sina kunder.

– Vi gör gratis hembesök hos alla och kommer med tips och råd för att se till så att det blir rätt från början. Det är väldigt uppskattat. De flesta vill ha hjälp med montaget men några vill testa själv och beställer hem material från nätet. Det är en hel del att tänka på och vi kan hjälpa till med en bra garageport även om man vill montera själv, berättar Claes Bergman från Garageportexperten i Falköping.

Läs mer om Garageportexperten i Falköping här.

Bild 1 av 2

Stort lager

Garageportexperten i Falköping vänder sig främst till kunder inom Skaraborgs län, men också Borås med omnejd. De kan ta fram precis vilken storlek och färg på garageportar som helst. Beställningsvaror har en leveranstid på en till åtta veckor. Men i Falköping har Garageportexperten ett stort lager, där kan de i regel alltid hittar något passande om det skulle vara bråttom.

Sverigeporten kan fås i en mängd färger.

– De flesta vet inte hur pass mycket vi kan anpassa garageporten, därför är det bra om man kan ta kontakt med oss först. Oavsett om man vill ha en väldigt liten port till låt säga en åkgräsklippare eller något större. Färgen på porten kan vara precis vad som helst, säger Claes Bergman.

Hitta till Garageportexperten i Falköping här.

Ta hjälp av proffsen

Niklas Hjerpe är medarbetare på Garageportexperten i Falköping och är ofta ute hos kunder. Han menar att fördelarna med att ta hjälp av Garageportexperten när det är dags för byte av sin garageport är många.

– Ur säkerhetsperspektiv är det viktigt att ta hjälp av de som kan det här och som håller på med det här varje dag. Har man en gammal port som behöver lagas och tänker att man ska fixa det själv kan det bli farligt. Då är det bättre att kontakta oss så kan vi i alla fall komma ut och titta och ge dig hjälp på plats istället. Vi har mer erfarenhet och kunskap än många av våra konkurrenter. Dessutom har vi produkter av högre kvalitet, berättar Niklas Hjerpe från Garageportexperten i Falköping.

Få support av Garageportexperten här.

Relaterat till artikeln

Det inbäddade materialet kan inte visas.