Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fest i Falköping urartade – besökare blev rånad och nerslagen

En man i 40-årsåldern rånades och misshandlades i en lägenhet i Falköping på måndagen. Den misstänkte gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

Det var vid 17-tiden på måndagen som polis larmades till en lägenhet på Olof Andersgatan i Falköping.

Det ska ha varit någon form av tillställning i lägenheten och flera personer uppges ha befunnit sig på platsen. Festligheterna fick dock ett tvärt slut.

– En av besökarna, som är i 40-årsåldern, blev nerslagen och samtidigt rånad. Hans plånbok och bilnycklar försvann i samband med händelsen. Målsägande hade vissa blessyrer på kroppen, men behövde inte föras till sjukhus med ambulans, säger Jesper Krohn, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

Han fortsätter:

– Vi har hållit ett kortare förhör med offret, men behöver tala med honom igen för att få en bättre bild av händelsen. Vi har inte något bra signalement på den misstänkte och därför har ingen person frihetsberövats i nuläget.

Polisen har upprättat en anmälan om rån.

På tisdagsmorgonen letade man fortfarande efter både mannens bil och gärningsmannen.

– Vi har skickat ut en efterlysning på bilen, säger Ulf Andersson, stationsbefäl vid Skövdepolisen.