Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Får gärna bevisa att jag har fel om Fröjereds skola

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

”Vi får väl se!” var avslutningen på min förra insändare där jag gav uttryck för den kraftiga oro som vi på landsbygden känner inför hur vår socialdemokratiskt ledda kommun agerat. Vad vi just nu ser är att mellanstadiet i Fröjered plockats bort.

I svaret som kom fanns en dementi att skolorna på landsbygden ska avvecklas. Det står också att rektor och skolledning gör allt vad som står i deras makt att rekrytera. Det hoppas jag verkligen! Men som sagt så tyder inte händelseutvecklingen så här långt på att det stämmer.

Om det finns någon dold agenda eller inte lär ju framtiden utvisa. Om ni gör allt vad som står i er makt så kommer ni säkert lyckas rekrytera pedagoger, återställa arbetsmiljön och tryggheten för elever och föräldrar. Jag ser fram emot detta.

När det är gjort och vi åter har åk 4-6 i Fröjereds skola och ni därmed bevisat att jag hade fel kommer jag gärna att be om ursäkt för min missbedömning. Och kanske till och med lägga min röst på er i nästa val. Men tills detta hänt kommer vi i Fröjered följa utvecklingen noga och hoppas att vi blir positivt överraskade. Vi får väl se!

Urban Lennartsson

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel