Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Falsterbo Horse Show ställs in: "Stor sorg"

Sommarens stora svenska ridsportfest blir inte av. Coronakrisen gör att Falsterbo Horse Show ställs in.

Arrangörerna har väntat in i det längsta för att hålla hoppet vid liv om att tävlingsveckan, planerad till 4–12 juli, skulle kunna genomföras som planerat. Men nu är det klart att Falsterbo Horse Show, som skulle fira hundraårsjubileum, inte blir av i sommar.

"Nu har tiden hunnit ifatt oss och det är med stor sorg som vi tvingas ställa in", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

"Vi har, liksom alla andra evenemang som har behövt ställa in, alla inblandade människors hälsa i första rummet".

Att tävla utan publik har inte varit aktuellt och nästa Falsterbo Horse Show avgörs i stället 10–18 juli 2021. Ovanligt många biljetter var redan sålda och innan coronapandemin omkullvälte förutsättningarna för alla idrottsevenemang hade arrangören höga förväntningar på tävlingarna.

"Årets upplaga av Falsterbo Horse Show såg ut att bli den bästa Falsterbo Horse Show på många sätt", skriver man.

"Ett inställt evenemang kommer naturligtvis att påverka oss och vi tror att många av våra besökare väljer att behålla sina biljetter till 2021".