Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det kommer nog bli hyfsat drag"

För två år sedan drog Lasse Stefanz 1200 personer till Tidaholmsparken. På lördag kommer de tillbaka. – Det känns som om det är ett bra intresse. Det kommer nog bli hyfsat drag, säger arrangören Henrik Gustafsson.

När Lasse Stefanz var i Tidaholm 2017 arrangerade Labbås Cruisers spelningen. Den gången var det Henrik Gustafsson som höll i kontakten med det populära dansbandet och på lördag arrangerar han spelningen tillsammans med Mattias Borger.

– I somras var jag i Borgholm och då spelade Lasse Stefanz. Jag gick dit och då träffade jag bandet. De kände igen mig från spelningen i Tidaholm och frågade varför det inte blev någon spelning förra året. De tyckte att att det var bra drag i Tidaholm och ville gärna komma tillbaka, så på den vägen är det, berättar Henrik.

"Nordens största dansband"

Lasse Stefanz beskriver sig själva som Nordens största dansband och har gett ut 42 studioalbum, det senaste - Forever - så sent som 2018.

Lasse Stefanz ska ha trogna fans?

– Och så är det nog. Vi har sålt förköp till folk som kommer långväga ifrån och som ser dem varje helg. De har köpt förköp för att vara säkra på att komma in.

Känns det bra inför spelningen?

– Ja, det gör det. Jag torr att det kommer bli roligt. Vi har sålt hyfsat bra med förköp, men det är väl ofta så att folk betalar direkt i entrén. Det märks i alla fall att det är ett stort intresse, säger Henrik.