Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De tar över Idas brygga

Ägarna bakom Vänerbolagen som sedan tidigare äger Sjöterrassen i Mariestad har i veckorna förvärvat verksamheten Idas Brygga i Karlsborg.

Sjöterrassen och Idas brygga kommer drivas som enskilda restauranger men båda ägas av Vänerbolagen, personal kommer delas mellan båda enheterna samt mat och dryck som serveras kommer ha stora likheter. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Vänerevent är ytterligare ett bolag som kommer ingå i koncernen. Vänerevents fokus kommer vara företagsevenemang, festivaler och andra större event.

- Att vi nu har ytterligare en anläggning att arbeta med är en fantastisk start på det nya året! Särskilt att vi tack vare hotell- och konferensrummen på Idas brygga kan addera ytterligare dimensioner till vår verksamhet, säger Robin Nerell event- och kommunikationschef på Vänerbolagen.

Den 12 februari återöppnar lunchen på Idas brygga. Mariestadborna får vänta lite längre med Sjöterrassens nyöppnade. Där kommer det under vintern bytas möblemang, byggas om och utföras enklare renovering. Planen är att öppna för lunch närmare sommaren.