Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De har jobbat 25 år - ”Härliga elever och goda kollegor”

Anställda som jobbat i 25 år för Skövde kommun uppmärksammades på tisdagskvällen. Det var trerätters middag på Scandic Billingen med tal och utdelning av 25-årsgåva.

Det var totalt 65 personer som nått över gränsen för att ha jobbat 25 år och 44 av dem kom till utdelningen. Bland dem fanns Katja Weghagen som jobbat de flesta av sina 25 år på Billingdalsskolan, en arbetsplats hon uppskattar.

– Det är en bra skola, lagom stor, härliga elever och goda kollegor, sa hon och tillade att personalomsättningen inte är så hög på denna skola.

Lisbeth Engström var en annan av gästerna denna kväll. Hon har arbetat fjorton år i daglig verksamhet inom LSS och innan dess med assistans, även det inom LSS.

– Det är ett roligt jobb, en bra kommun och bra arbetsgivare, sa hon.

Efter välkomnande och inledande glöggmingel välkomnade fullmäktiges ordförande Conny Brännberg gästerna.

– Vi vill ära er och hedra er. Vi sätter stort värde på er, sa han till trotjänarna som senare skulle få sina 25-årsgåvor.

Sedan höll ordföranden i arbetsgivarutskottet, kommunalrådet Ulrica Johansson (C) tal liksom kommundirektören Tomas Fellbrandt.

Under kvällen stod elever från Musikgymnasiet för underhållning med sång och musik.