Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför kan det vara missfärgat vatten i Skövde

I delar av Skövde tätort kan det bli missfärgat vatten på fredag. Det beror på ett planerat arbete med dricksvattenledningen som Skövde VA ska göra.

Det planerade arbetet på dricksvattenledningen ska utföras av Skövde VA natten mellan torsdag 23 april och fredag 24 april 2020, cirka kl. 00.00 - 06.00.

Vattnet kommer inte att vara avstängt under arbetet, däremot kan missfärgning av vattnet förekomma under den tid arbetet pågår och en stund efter.

Arbetet kommer inte innebära någon avstängning av vattnet, däremot kan missfärgning förekomma under den tid arbetet pågår och en stund efter. Enligt Skövde VA är en sådan missfärgning inte farlig och åtgärdas genom att spola i kranen tills vattnet blir klart igen.

De delar av Skövde tätort som berörs är Käpplunda, Havstena, Lillegården, Nedre Gustafsdalsvägen/södra delen av Inga-Karlsväg, Ekängen, Dälderna samt Billingssluttningens lägst liggande områden; mellan Norra Bergvägen, Vintergatan/Falkvägen, Södra Bergvägen och Vadsbovägen samt Blåbärsstigen och Dalvägen.