Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Daniel Komayesh klar för IFK Skövde

IFK Skövde fortsätter att stärka truppen. Nu står det klart att Daniel Komayesh kommer att spela för Skövdeklubben nästa säsong.

Två spelare från IFK Tidaholm har redan plockats in. Först kom Nils Liljebo, sedan Sebastian Selkälä.

Nu står det även klart med det tredje nyförvärvet inför nästa säsong för IFK Skövde. Via sin hemsida meddelar klubben att Daniel Komayesh är nästa pusselbit i truppbygget inför återkomsten till division 3.

– Det känns jättebra att få komma till IFK Skövde. Ett spelskickligt lag som brukar spela med ett stort bollinnehav och det var en av anledningarna till att det blev IFK, säger Komayesh till klubbens hemsida.

Komayesh har ett förflutet som handbollsspelare i elitserien, för IFK Skövde, Önnereds HK och Malmö HK. På fotbollssidan har han Skara FC som moderklubb, har även spelat för Ulvåkers IF och IFK Hjo.

– Jag har hört mycket gott om "Gummi" (Gudmundur Magnusson, tränare IFK Skövde, reds. anm.) och jag gillar att vara i en miljö där det ställs krav på spelarna. Jag har sett många matcher med IFK under säsongen och jag tycker det ser spännande ut. Det är många unga och spelskickliga individer i laget, säger Komayesh.