Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cruisingen – kissade mot fönstret till öppen restaurang

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Läste precis två mycket bra insändare avseende den så kallade spontantcruisingen i Falköping under helgen. Delar helt deras uppfattning om vilken ”otur” de som deltog i cruisingen har med sin tankeverksamhet.

Det är både dumt och hänsynslöst gjort av er, ni borde skämmas hela högen! Men en av insändarskribenterna frågade om ni var särskilt duktiga på att ”knipa” när ni behövde gå på toaletten?

Där kan jag tyvärr bringa lite klarhet då jag återigen hade ” förmånen” att bli vittne till eländet…

Det var ni absolut inte eftersom ni använde gator, husfasader och innergårdar som toaletter. Såg till och med en kille som tyckte att det var en god tanke att kissa mot skyltfönstret till en öppen restaurang.

Förutom det som redan skrivits om så är det faktiskt också problem med väldigt högt motorljud, skyhög musik och hög grad av berusning. Och detta bekymmer finns tyvärr vid fler tillfällen än i lördags, även om det som tur är inte då rör sig om lika många bilar. (Men då "knips” inte heller…)

Hänsyn tack!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel