Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Citypresentkortet populär som julgåva – femdubblad försäljning i år

 
På stan i Skövde
Visa alla artiklar

I år har försäljningen av Skövde citys presentkort ökat med över 566 procent, jämfört med året innan. En rekordstor ökning som kan bidra till att stötta centrumhandeln under pandemin som påverkat näringslivet rejält.

Totalt har företag och privatpersoner valt att köpa Skövde citys presentkort för en summa på över en miljon kronor.

– Det är fantastiskt roligt att se att så många företag aktivt valt att stötta centrum genom att inhandla sina julgåvor till anställda hos oss. Det värmer i hjärtat att se den lojalitet som finns hos våra företag i Skaraborg, säger Sanna Gerhardsson, marknadskoordinator på Skövde city, i ett pressmeddelande.

Hon och centrumledaren Maria Leo har arbetat för att nå ut mer till företag och privatpersoner om att köpa ett citypresentkort som julgåva. Det blir ett sätt att stötta medlemmarna i Skövde city under pandemin som kraftigt påverkat näringslivet.

– Många verksamheter har ställt om för att möta kunder på bästa sätt och jag vill uppmuntra människor att på ett ansvarsfullt sätt fortsätta äta, uppleva och handla lokalt, säger Sanna Gerhardsson.