Det blev ett livligt, intensivt årsmöte där många frågor behandlas i ett rasande tempo.

S-kvinnor i Skövde är stolta över den feministiska regeringen som så tydligt driver på för en jämställd värld. Det gäller både utrikespolitiken med Margot Wallström i spetsen och jobbpolitiken som Ylva Johansson fått fart på samt jämställdhetspolitiken som Åsa Regner driver. På lokalplanet har S-kvinnorna haft en mängd aktiviteter, ordat ekologisk utflykt, samlat in pengar till kvinnor i Syrien, diskuterat hur kvinnor kan stötta kvinnor och värvat nya medlemmar.

De ser vi fram emot nya utmaningar och intensivt arbete för jämställdhet, feminism och solidaritet under 2016. Årsmötet beslöt att S-kvinnor ska delta tillsammans med andra jämställdhetsorganisationer på ett stort arrangemang i Södra Ryd den 8 mars. Dessutom planerades medlemsmöte om jämställdhet, integration och att bekämpa våldet mot kvinnor.

Ny styrelse valdes och utgörs nu av Monica Green, ordförande, Linda Henricsson, Kassör, Anita Andersson sekreterare, Margareta Lindh vice ordförande och ledamöterna Annica Falck, Sandra Ask, Pernilla Enarsson, Dorota Johansson och Asima Pasalic.