Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bois sparkar Norell – Ljunggren ny assisterande

Mariestads Bois har haft en tuff period och ligger för tillfället på en åttonde plats av tio lag i den södra Allettan. Nu väljer klubben att entlediga tränaren Marcus Norell från sitt uppdrag som ansvarig för laget. Förre Skövde IK-tränaren tar plats i staben.

– Vi känner att vi inte fått ut det vi önskat av laget. Visst har vi haft många skador och sjukdomar, men vi känner ändå att det är något som saknats och därför väljer vi nu att agera för att försöka få till stånd en förbättring, säger Ronny Johansson i Bois sportgrupp till klubbens hemsida.

Peter Isgren, som fram tills nu varit assisterande tränare, ersätter Marcus Norell som huvudtränare, samtidigt som den förre Skövde IK-tränaren Fredrik Ljunggren tar över Isgrens roll som assisterande. Ljunggren kommer närmast från en roll som tränare för Bois J20-lag.

– Fredrik har gjort det jättebra i J20 och nu hoppas vi att detta kan ge laget en chans till en nystart. Det finns en stor potential i laget och den hoppas vi att den nya tränarduon kan få ut, säger Ronny Johansson.

Ljunggren var huvudtränare för Skövde IK under tre säsonger mellan åren 2012 till 2015. Säsongen 2015/16 tränade han Tibro IK i division 2.