Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bo Kaspers orkester till Skövde

Bo Kaspers orkester är tillbaka med ny musik och ny turné nästa vår. Under turnén besöker bandet ett 20-tal konserthus och arenor runt om i Norden, ett av dem är Skövde Arena.

Fyra år har gått sedan folkkära bandet Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”. I höst är de tillbaka med ny musik. Deras 12:e studioalbum ”23:55” släpps den i november och våren 2020 ger de sig iväg på stor turné. Den 18 april kommer bandet till Skövde Arena.

– Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på. 23:55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut, säger bandet om det nya albumet i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Skivan 23:55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar - hälsa från oss.