Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Billingehus stänger tillfälligt - varslar alla i personalen

Artikel 49 av 49
Billingeprojektet i Skövde
Visa alla artiklar

Billingehus ska tillfälligt stänga och alla som jobbar där är varslade om uppsägning, det skriver Skaraborgs allehanda. Anledningen är coronapandemin som fått hotellnäringen att snabbt rasa nedåt. Det innebär också att utvecklingen av hotellet skjuts framåt.

Hotellet stänger tillfälligt den 30 juni och just nu är hotelldriften minimal då hotellnäringen påverkats kraftigt av corona. Många rum står tomma och intäkterna för många hotell är just nu små.

– Vi har varslat alla om uppsägning och det gäller ett 20-tal personer, säger Johan Appelgren, regiondirektör för First hotel Sverige, till Skaraborgs allehanda.

Framtiden för hotellet är nu osäker, den stora om- och tillbyggnaden sätts på paus och ska utvärderas efter den nu uppkomna situationen i och med coronapandemin.

Enligt ett pressmeddelande som Skaraborgs allehanda tagit del av har nu representanter för Billingehus samtal med Skövde kommun för att hitta lösningar kring Billingeprojektet.