Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Siggesson klar för Skövde AIK

En värvning blev två. Under fredagen presenterade Skövde AIK sin andra värvning för dagen när Johan Siggesson byter till SAIK från IFK Falköping.

Skövde AIK bjöd på dubbla värvningar under fredagseftermiddagen. Vid 15.00 presenterades Adrian Johansson från Karlstad BK och två timmar senare kom nästa bekräftelse.

Andra värvningen för dagen blev Johan Siggesson från IFK Falköping, efter att SN-sporten tidigare kunnat berätta att det funnits ett intresse och att spelaren och klubben skulle ha ett möte under fredagen för närmare diskussion.

– Johan har vi god koll på sedan vi inledde vårt samarbete med Falköping för två år sedan och han har varit med och tränat med oss vid flera tillfällen. En offensivt lagd mittfältare som är bra på att driva boll och ett gott öga för mål. I år blomstrande han ut rejält och de ska bli spännande att se honom i vår miljö nu från start, säger SAIK:s sportchef Per Åstemo till klubbens hemsida.

Siggesson är samtidigt en andra värvningen på kort tid från IFK Falköping. Under torsdagen meddelade SAIK även att Gustav Löfwing Svensson återvänder till klubben efter ett år på Odenplan i Falköping.

Siggesson var IFK Falköpings främsta målskytt under säsongen 2019 med sina 16 mål på 22 matcher i division 3.