Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Begravning Ingrid Stefanusson

Ingrid Stefanusson, Åsarp

Begravningsgudstjänst har ägt rum i Åsarps kyrka onsdagen den 22 april, för Ingrid Stefanusson från Åsarp. Gudstjänsten inleddes med att kyrkomusiker Thomas Vinge på orgel spelade ”O store Gud” av C. Boberg. Därefter sjöng han sången ”Gud i naturen” av T. Engström.

Präst var Matilda Nyman som i sitt griftetal läste från Luk 20:38 där det står ”Gud är inte en gud för döda utan för levande, ty för honom är alla levande.” Gemensamt sjöngs ”Blott en dag, ett ögonblick i sänder”, ”Var jag går i skogar, berg och dalar” samt ”Till en stad jag är på vandring”. Det avslutande orgelstycket var ”Det växte en blomma vid granarnas fot” till traditionell melodi.

Vid graven på Åsarps kyrkogård tog barnen med familjer sitt avsked innan prästen avslutade med att sjunga psalmen ”Må din väg gå dig till mötes”.

Minnesgåvor har skänkts till Unicef.