Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barnen bjöds på kalas i city

På lördagen är det barnkalas i city. Häng med ut i vimlet med vårt bildspel.

Shoppinghelgen i Skövde rullar vidare under lördagen. I dag är det mycket fokus på barnen som fått ett alldeles eget barnkalas i city.

Hertig Johans torg är hjärtat för kalaset, som erbjuder många olika aktiviteter. Exempelvis kan man trampa trampcykel, hoppa studsmatta, hoppa i hoppborgarna eller käka pannkakor gräddade av Baltahzars egen pankaksprinter.

Dessutom kan man rida på eller åka sulky med någon av de bedårande ponnyerna från Axevallas travskola, eller hälsa på figurerna från Paw Patrol som också är på plats på torget.

Underhållning bjuds det också på i form av dansuppvisningar med ett antal grupper från Helens dansskola.

Men det är inte bara barnen som får sitt lystmäte mättat. Under dagen finns även ett antal bilar från Arn racing utställda att fästa blickarna på för den motorintresserade. Och sist men inte minst är affärerna öppna till långt in på eftermiddagen för den som börjar bli sugen på vårkläder nu när värmen äntligen tycks ha kommit på allvar.