Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bappelsin tar med sig storband till Sinatrakväll i Cesarstugan

Om några veckor, den 5 oktober, tar Börje Bappelsin med sig Karlsborgs Storband till Cesarstugan utanför Falköping för att ge en kväll med swingmusik.

På mångas begäran kommer äntligen världsstjärnorna till Cesarstugan. Det är så Börje Bappelsin, till vardags Magnus Athley, beskriver sitt stundande scenframträdande i Östra Tunhem.

Från Floby tar Börje Bappelsin med sig Karlsborgs Storband för att möta Frank Sinatra, Ray Charles, Elvis Presley med flera. Det är en magisk kväll med glitter och swingmusik som utlovas av Bappelsin på Cesarstugan utanför Falköping den 5:e Oktober.

Publiken uppges kunna kan förvänta sig många välkända melodier, sköna skratt liksom andra superhemliga överraskningar.

Premiärovationer för Börje

– Det kommer att bli enorma publikovationer, säger den blygsamme Börje Bappelsin.

Han beskriver att urpremiären på denna ”musikaliska karamell” ägde rum i Forsvik för några år sen för utsålda hus, och meddelar att succén var enorm.

Därefter upprepades succén med två fantastiska kvällar på Rosers i Skara

– Men jag är ju van vid en vild publik efter min världshistoriska upptäckt kring hormoner, fortsätter Börje.

Med strålande recensioner, radiosändningar, CD-release, fullsatta salonger och publikjublet i ryggen känner sig nu Börje redo att erövra världen igen, eller i alla fall Falköping.

Bappelsin roar kronprinsessan

Många kommenterar Börje Bappelsins föreställning med ord som ”galen”, ”sanslöst tokig” och ”vansinnigt rolig”.

Kungligheterna Viktoria och Daniel formulerar sig säkert lite mer diplomatiskt. Deras träff med Flobys store man beskrivs nog så här, enligt Bappelsin själv: Ett vågat smakprov på västgötsk humor.

Ny show med välkända Sinatralåtar

Den här showen visar på den bredd och erfarenhet som Börje samlat på sig under fyra decennier i nöjesbranschen. Han vilar inte på gamla meriter utan plockar hela tiden fram nya koncept och visar spännande sidor som artist, sångare och komiker.

Nu är det tre världsstjärnor som gått in i ”Sinatraland” – Robbie Williams , Michael Bublé och Börje Bappelsin – vår västgötske Sinatratolkare är i fint sällskap och som man säjer: Alla goda ting är tre.