Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Både stort och litet – det här är veckans mest klickade hus

Ett nytt år kanske också ska innebära ett nytt hem. Här hittar du de fem villorna i Skövde som flest varit intresserade av den senaste veckan, enligt bostadssajten Hemnet.

1. Södra Bergvägen 58

Villan på Billingsluttningen har en stor tomt med fruktträd, och utsikt över Skövde. Husets boarea på 168 kvadratmeter innefattar bland annat fem sovrum och dubbla vardagsrum, och utvändigt finns flera uteplatser. Utropspriset är 5 300 000 kronor.

2. Granbacken

I Väring ligger det lilla huset från 1850. Sovutrymmen finns på loftet, och på nedervåningen finns både kamin och vedspis. Boarean är 45 kvadratmeter, och priset ligger på 665 000 kronor.

3. Bolmörtsvägen 13

I Dälderna ligger villan med öppen planlösning och flera uteplatser. Den har en boarea på 154,5 kvadratmeter, som bland annat innefattar bastu och tre sovrum. Utropspriset är 3 795 000 kronor.

4. Åkersäter 1

Sjurumsvillan i Stöpen har en boarea på 120 kvadratmeter, och erbjuder till exempel ett inglasat vardasgrum, fristående uterum med bubbelbad, och en nyrenoverad gäststuga. I inredningen syns naturmaterial såsom träbjälkar och granitgolv. Villan säljs för 2 795 000 kronor.

5. Berguvsvägen 17

Villan i Hentorp säljs för 3 250 000 kronor. Boarean på 130 kvadratmeter rymmer fyra sovrum, dubbla badrum och ett nyrenoverat kök. I en välskött trädgård finns också en insynsskyddad altan.