Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en trampolinpark på gång i Skövde – då öppnar de

 
På stan i Skövde
Visa alla artiklar

I veckan öppnar aktivitetsparken Hop N Pop vid Billingehov och senare i vår öppnar Jumpyard på Stallsiken. En aktivitetspark med trampoliner men också mycket mer. Målet för Jumpyard är att bli Sveriges nästa största sport.

LÄS MER: SN avslöjar: Kända hopparken öppnar i Skövde: ”Läget tilltalade oss”

Redan i höstas kunde SN berätta att Jumpyard ska öppna på Stallsiken och bli granne med gymmet Puls (tidigare Energi) storsatsning på en anläggning med gym och padel.

Nu är det klart att Jumpyard öppnar portarna till sin 3000 kvadratmeter stora aktivitetspark i maj. Det blir kedjans tionde park i Sverige.

– Något vi märkt på flera av våra redan existerande anläggningar är att det kommer mycket folk från orter i närheten. Skövde har ett stort, jättebra, upptagningsområde vilket tilltalade oss, säger vd:n Pelle Möller i en tidigare intervju med SN.

I parken ska det finnas en Sky Rider i taket, banan är cirka 65 meter lång och löper ovanför parken. Förutom trampoliner ska det finnas inomhusfotboll, ninjabana, ett parkour-område, en skumgrop, hopp-TV-spelet Valo och andra pulshöjande trampolinaktiviteter.

Jumpyard lockar också många till säsongsavslutningar, kick offs och fester.

– Att öppna en helt ny park under en pandemi är en utmaning. Men vi tror på JumpYard och satsar på Skövde och Skaraborg. Vår plan är långsiktig och tack vare goda relationer med leverantörer och inte minst våra fantastiska team i parkerna har vi fortsatt kunna hålla fast vid våra expansionsplaner, säger Pelle Möller, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare finns Jumpyard i Barkarby, Helsingborg, Göteborg, Nacka Forum, Karlstad, Köpenhamn, Åre och Västerås. Flera nyetableringar är också på gång, vid sidan av Skövde.

Målet är tydligt, att få människor att röra på sig. De samarbetar också med Generation Pep.

– JumpYards långsiktiga mål är att bli Sveriges näst största sport, sett till mängd rörelse. Förra året gick vi förbi bandy och volleyboll, i år ska vi förbi pingis och konståkning då vi siktar på en miljon aktivitetstimmar. Om 5 år ska vi förbi innebandyn och sen är det bara fotbollen kvar, säger Pelle Möller.

LÄS MER: Exklusiv förhandstitt: Kika in i nya trampolinparken Hop N Pop – ett nytt hopp för Skövde