Biljetterna tog nästintill slut när öl- och whiskymässan arrangerades för andra året i rad på Valhall i Skövde kulturhus. Än är det exakta antalet besökare inte klart, men arrangören Albert Khalaf uppskattar antalet till drygt 3 800 personer.

Det var en fantastisk mässa, det var lite lugnare på fredagen och på lördagen var det mycket folk och väldigt trevligt, berättar han.

Det nya systemet där de som köpt förhandsbiljetter fick olika entrétider och att garderobs- och glaspriset inkluderats i biljetten medverkade också till att allt flöt på bättre. Dessutom hade man ordnat med två entrévägar.

Det kom nästan 1100 personer samtidigt vid fyratiden på lördagen, men det märkte vi inte av, konstaterar Albert Khalaf.

Hos 30-talet utställare kunde besökarna prova olika sorters öl och whisky, men också andra delikatesser som rom, vodka, ostar, choklad och tobak.

En nyhet var att utställare från de sju mikrobryggerierna samlats i Frejasalen.

Det var en riktig succé. Det var fullt i det rummet hela tiden. Jag vill värna om mikrobryggerier och särskilt de lokala, säger Albert Khalaf.

Han var mycket nöjd med mässan och kan belåtet konstatera att inte en enda incident inträffade, de starka dryckerna till trots.

Nej, det var väldigt lugnt. Men så är detta inte heller någon fest. Det här lockar nördar och intresserade med ett genuint intresse, förklarar han.

Även om det är hektiskt för arrangören, så hann Albert Khalaf också provsmaka.

Jag smakade på lite rom och Mackmyra, det var gott. Det fanns även flera sorter som jag inte sett förut.

Och nästan alldeles säkert kommer mässan tillbaka nästa år.

Det hoppas jag. Alla utställare är intresserade av att komma och så länge det finns intresse så ska jag försöka arrangera mässan. Jag är nästan säker på att det blir en ny mässa nästa år.