Annons

Här hos oss i vår idrottsförening Friskis&Svettis Skövde vill vi vara med och göra skillnad vi var med som arrangör för andra året. Spin of Hope 2014 resulterade i en gåva till barncancerfonden på 18 280 kr från Friskis&Svettis Skövde (2013 blev gåvan under Spin of Hope 13 974 kr).

Tidigt hade vi de 10 lagplatserna fullbokade. Det fanns plats för alla som ville vara med och spinna genom de drop-in cyklar som vi kunde erbjuda. Den som inte kunde vara med på plats kunde ändå bidra genom sms-gåva och den som tränade annat hos oss under lördagen kunde välja att bidra genom att betala för engångsbiljett. Hjulen på våra spinningcyklar snurrade mellan kl 10:00 och 16:00. Föreningens spinningledare Elin Nilsson som samordnade dagen berättar, vi hade en sådan härligt gó stämning under alla timmar som vi höll på. Det spelade ingen roll om man körde en eller flera timmar alla kämpade på och hade roligt. Det kändes verkligen som att vi tillsammans med alla andra som ordnade Spin of Hope runt om i landet gjorde en fin insats. Det är en härlig känsla att kunna göra skillnad, säger Elin och ler. 

Ett stort och hjärtligt tack till dig som var med om att bidra till Spin of Hope hos oss i Friskis&Svettis Skövde. Tack till Ulrica Johansson, Dietistgastronomen som på plats under lördagen berättade om projektet bakom kokboken "Lustfyllda mellanmål". All intäkt från försäljning av kokboken går oavkortat vidare till att skapa matupplevelser för cancersjuka barn och deras familjer på sjukhus i Sverige. Tack också till lokala sponsorerna Grönsakshuset Skövde och Coop Extra i Skövde för välbehövlig energi till deltagarna i form av ätbart som gick åt under dagen.