Annons
Vidare till skovdenyheter.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

500 lediga jobb på Sommarland

Nu startar den stora årliga rekryteringen till Parks and Resorts nöjesparker Skara Sommarland , Gröna Lund, Kolmården och Furuvik. I år söks totalt 3 350 nya medarbetare, vilket är rekordmånga. Alltifrån berg- och dalbaneförare till sockervaddssnurrare behövs.

På Skara sommarland finns 500 tjänster att söka till årets säsong. Det handlar om jobb som karusellförare, sockervaddssnurrare, badvärdar, tekniker, kockar, serveringspersonal och spelvärdar.

Sommarland är en av fyra anläggningar som ägs av Parks and Resort och företaget har en gemensam ansökningsprocess för alla. Ansökan inleds med ett webbaserat servicetest, där den som får högst poäng blir kallad till intervju. Målet är att få ett opartiskt urval av kandidater, då webbtestet inte tar hänsyn till ålder, ursprung, bakgrund, kultur eller annat.

Parks and Resort söker aktivt efter medarbetare som ska spegla gästernas mångfald, så som nyanlända, unga med funktionsvariation och människor som annars står långt ifrån arbetsmarknaden.

– Utöver att vi söker människor som älskar att jobba med service och människor, är mångfald väldigt viktigt för oss. För att vi ska kunna bemöta alla våra gäster på bästa sätt är det viktigt att även vår personal kan spegla våra gästers mångfald. Då skapas nämligen en större trygghet, vilket gör att vi kan ge våra gäster en bättre service, säger Caroline Lidholm, rekryteringschef för Parks and Resorts.

På Sommarland samarbetar man med Samhall för unga med funktionsvariation samt med Arbetsförmedlingen genom Etableringsuppdraget, som riktar sig till människor som står långt ifrån arbetsmarknaden.