Totalt var fyra olika budgivare som nu har medeltida byggnader att hämta i Götene. De såldes för totalt 592 000. E-Type vann fyra av budgivningarna och är nu ägare till runt 15 medeltidshus. Cecilias hus, Aranäsgården, vinkelhuset Pålsgården, caféhuset, en stallbyggnad, ett hönshus samt flera mindre hus och stugor ska han nu flytta upp till Mälarområdet.
- Tanken är att de ska upp till Svea rikes vagga i Mälardalen nära Birka. Hovgården är lika känt för medeltiden som för vikingatiden.
Där vill han skapa en vikinga- och medeltidsvärld som företag kan besöka. Han vill också hålla marknader, fester, bröllop och kanske till och med en medeltida julgala där.
- Nu har jag bränt alla mina pengar på huset, så nu måste jag tjäna ihop mer, skrattar Martin Eriksson.
E-type vill också ha medeltidskapellet, men den fick han inte köpa för Bert Karlsson. Det var just Bert som tipsade om att medeltidshusen som var till salu.
- Då får jag göra en motprestation och låta honom få kyrkan, säger Martin Eriksson.


79 000 kronor fick Bert Karlsson betala för kapellet. Den ska till Berts camping Ursand i Vänersborg, precis som Piratlandet och det stora tältet från Medeltidens värld som han också köpt.
Bert har redan haft några bröllop på Ursand och medeltidskapellet blir en perfekt symbol menar han. I tältet ska han ha bröllopsfesterna, den rymmer 200 gästerna.
- Det blir inget svårt att flytta över kapellet, det är bara 15 kvadrat. Men att flytta hela Piratlandet kräver tio lastbilar, säger Bert Karlsson