Förra säsongen stod Mörk för 19 mål när Ardala vann division 4 och säkrade spel i trean. Den offensive spelaren har tidigare också representerat Götene IF i både division 2 och 3.

– Mikael är en spelare vi haft koll på i många år. Redan när han spelade för Götene IF i division 2. En offensiv spelare som trivs centralt i planen och är en van målskytt, säger Saik:s klubbchef Per Åstemo till lagets hemsida och fortsätter:

– Det ska bli kul att se Mikael ta sig an ett par högre nivåer och vi hoppas han kan fortsätta leverera i division ett. Samtidigt är det kul att vi kan fortsätta på den inslagna vägen att ha spelare från Skaraborg i Skövde AIK.

Mikael Mörk har varit eftertraktad bland de lokala fotbollsklubbarna och har bland annat haft kontakt med den nyblivna division 2-klubben IFK Tidaholm. Nu är den 25-årige skyttekungen alltså klar för Skövde AIK.

– Det blir självklart en spelmässig utmaning, då jag inte spelat på den här nivån förut. Samtidigt kommer det även bli en stor utmaning för egen del att få ihop det med mitt arbete, men där känner jag fullt stöd och det känns väldigt skönt. Jag ser mycket fram emot säsongen som kommer, säger Mörk.