Tour de Mösseberg är ungdomstävlingen som i år lockar 500 skidåkare till Falköping. Tävlingen är uppdelad i flera lopp och avslutas, precis som förlagan Tour de Ski, med ett rafflande race uppför en brant slalombacke.

Annons

I år har touren varit ett hett ämne. Föreningarna Falköping Alpin och FAIK skidor var först oense om den sista etappen, familjebacken. Tvisten löste sig sedan, men direkt uppkom det nya problem. Bristen på snö hotade tävlingens genomförande och det var länge osäkert om den skulle kunna arrangeras som planerat.

Men även om kung Bore gjort reträtt tillfälligt blir tävlingen av. Lördag och söndag är det dags och om du inte vill se tävlingarna live finns möjligheten att följa dem här. Arrangören Falköpings AIK har ordnat så att tävlingen sänds live och via producenten Ola Johanssons försorg hade du möjligheten att se sändningen här.

Sändningarna från Tour de Mösseberg kommer att ligga ute live från klockan 08.50 båda dagarna, sändningen kommer att avslutas 18.00 såväl lördag som söndag.

Tour de Mösseberg sänds live på Youtube mellan klockan 08.50 och 18 under söndagen. Följ direktsändningen här:

Här är alla som tävlar

Läs även: Efter alla turer - nu körs touren

Läs även: Efter alla turer - här är nästa hot

Läs även: Så ändras tävlingen

Läs även: Se bilderna från touren 2017