Relaterat: Skövde Nyheter inför betaljournalistik: "Varje prenumerant hjälper oss att bli bättre"

Premium ger dig som läsare av Skövde Nyheter också tillgång till mängder av intressanta artiklar från alla sajter och appar inom Hall Media - inte minst våra närmaste systersajter Falköpings Tidning, Skaraborgs läns Tidning och Västgöta-Bladet. Du kan också läsa Smålänningen, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Jönköpings-Posten, och Värnamo Nyheter. Och självklart får du alla de förmånliga erbjudanden som ryms inom Plusklubben.

Leta efter den gula loggan

.Vilka artiklar som är Premium känner du igen på att de är märkta med en Premiumlogga, en gul vimpel med texten “Premium” eller en gul ruta med en vit stjärna. Märkningen är densamma i datorn, mobilen och i våra nyhetsappar.

Börje Andersson är en av flera mångåriga medarbetare på Skövde Nyheter. Sedan många år jobbar han som nyhetschef och är därmed spindeln i nätet när det gäller nyhetsarbete.

Det är enkelt att logga in och komma åt Premium. Klicka på Premiumartikeln som väckt ditt intresse - och följ instruktionerna för att registrera en prenumeration. Du kan också få hjälp via vårt kundcenter - de kan besvara frågor kring Premium och allt annat som rör våra produkter och nås på telefon 036-30 40 40.

Enkel betalning

Vi använder oss av Klarnas betalningslösning. På så vis kan du snabbt och smidigt bli Premiumkund samtidigt som du vet att transaktionen sker på ett säkert sätt. Hall Medias tidningssajter är https-certifierade vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att göra betalningar på våra sajter.

Du kommer åt Premium på alla våra plattformar; i dator, tablets, mobiler och appar. Har du en Android-enhet hittar du dem på Google Play. Har du en Apple-produkt hittar du dem på App Store.

Annons

Relaterat: Att betala för nyheter inget nytt för dig - bara att göra det direkt