Skövde Nyheter debuterade på nätet 2011, sedan dess har antalet läsare ökat kraftigt och kurvorna fortsätter att peka brant uppåt.

Senaste året har utvecklingen fortsatt. På bara ett år har antalet unika besök på skovdenyheter.se ökat med 25 procent, antalet sidvisningar har ökat med 27 procent.

— Vi jobbar för våra lokala läsare i alla kanaler och ser att intresset är stort, säger Alf Johansson, redaktionschef.

Vecka 44 (30/10-6/11) var ännu en stark vecka med nästan 170 000 unika besök. Bland de mest lästa kunde du finna:

Två till sjukhus efter krock

Rån i Skövde

Tre tjejer öppnar nytt

Annons

Vi är också extra stolta över att vi befäst ställningen som största dagstidning i Skövde på Facebook. I nuläget följer över 9 000 läsare oss via Facebook.

Skövde Nyheter ingår i Hallpressen som nu har haft sex raka veckor med rekordtrafik.

- Vi jobbar hårt för att göra relevant journalistik men också för att nå ut med nyheterna till läsarna oavsett om det är på sajt, i app, via sociala medier eller i print. Just nu gör redaktionerna ett lysande jobb i de digitala kanalerna och särskilt apparna sticker ut som en riktigt bra nyhetstjänst för den lokala publiken, säger Herman Nikolic, redaktionell chef på Hallpressen.

I samband med Matfestivivalen släppte Hallpressen i samarbete med Infomaker den nya appen Min SN och snabbt har man märkt att besökarstatistiken pekat åt helt rätt håll.

Appen har gjort att besökarstatistiken för tidningen ökat markant på kort tid och intresset för att ladda ner appen, och därmed få tillgång till snabba och lokala nyheter, är mycket stort.

Appen kommer framöver att få funktioner så att läsarna själva kan välja vilka nyheter som de ska få, med riktade nyheter och pushar.

En annan ny funktion som kommer att lanseras är Nära mig där användarna får nyheter som inträffar i närheten av var man befinner sig. Det kommer också lanseras en funktion där läsarnas egna inskickade bilder och textmaterial publiceras.

Ladda ned appen till Iphone

Ladda ned appen i Android

Ladda ner appen till Ipad