Polisen fick in uppgifter om bråk både på Scheelegatan och vid Mössebergsskolan i Falköping inom loppet av några minuter vid 21-tiden på tisdagskvällen. B

åda fallen ska ha rört fyra-fem personer, och det är inte omöjligt att rapporterna till polisen gäller ett och samma bråk. Enligt uppgifterna till polisen har fyra personer misshandlat en femte person vid 21-tiden på kvällen. Någon av gärningsmännen ska ha haft en kniv.

Ambulans och polis kallades till platsen. Den som blev misshandlad följde med ambulansen för skador, som dock inte är allvarliga. Den misshandlade personen ska enligt uppgift ha varit blodig efter misshandeln.

Polisen fick uppgifter vid misshandeln att de misstänkta förövarna lämnade platsen i en bil. Bilen stoppades av polis senare vid Danske vägen vid klockan 21.20 och då kunde tre personer gripas och en fjärde tas till förhör.

De gripna personerna är, enligt polisen, två män och en kvinna, samtliga i 20-årsåldern. De anhölls senare under natten.

Polisen säger att det snabba gripandet till stor del berodde på bra uppgifter från vittnen och anmälare.

— Vi arbetar med detta för fullt nu. Jag kan inte säga mer, säger Margita Johansson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Skövde.