250 supékuvert fanns tillgängliga till kvällen på Knistad. Enligt ett pressmeddelande från marknadschefen Lisa Johansson tog samtliga slut ganska omgående. Några dagar innan arrangemanget har man även en lång väntelista av personer som är redo att ta en plats vid eventuella återbud.

Utöver Joe Labero kommer även Patrik Isaksson att uppträda under kvällen. Dessutom blir det ett inslag med engelska ledarskapskonsulten Lexie Griffith. Leder arrangemanget från scen gör Johanna Beijbom.

I anslutning till arrangemanget hålls ett antal auktioner på objekt som är skänkta av olika företag. Exempelvis finns en driver signerad av Henrik Stensson, värd 25 000 kronor, att bjuda på, liksom en cykel och mycket mer.

Auktionerna är redan i gång och kommer att slutföras under galakvällen, då även ett antal lotterier kommer att säljas. Alla intäkter från kvällen går därefter oavkortat till Projekt322, som jobbar med inriktning på cancersjuka barn. Notabelt är att alla medarbetare på Knistad jobbar gratis denna kväll.

– Förhoppningen från vår sida är att få in 100 000 kronor under kvällen, uppger Lisa Johansson i pressmeddelandet.

Detta är projekt322

Projekt 322 är en ideell förening som har till syfte att hjälpa, stötta och underlätta li..

Detta är projekt322

Projekt 322 är en ideell förening som har till syfte att hjälpa, stötta och underlätta livet för cancersjuka barn och deras familjer på sjukhusen Drottning Silvias Barn och Ungdomssjukhus i Göteborg, Säs i Borås, Ryhov i Jönköping och Universitetssjukhuset i Linköping.

Detta sker genom aktiviteter på och utanför sjukhusen som tårtkalas, presentutdelningar, studiebesök, besök på nöjesparker och hotellövernattningar. Allt för att göra livet lite enklare för de som drabbats.

Föreningens verksamhet drivs av medlemmarnas donationer och sponsring från företag och andra samarbetspartners.

Annons